1 A weboldal célja és üzemeltetője

A www.levente2.hu weboldal célja, hogy bemutassa a Levente II. típusú történelmi jelentőségű repülőgép amatőr keretek között végbement megépítésének történetét, és információt nyújtson a repülőgép iránt érdeklődők számára.

A weboldalra nem lehet felhasználóként regisztrálni, és a blog-szerkezetű oldalakon nem lehet hozzászólni a bejegyzésekhez. Tehát nem gyűjtünk és nem tárolunk adatokat a weboldal látogatóiról, a weboldal üzemeltetése során adatkezelés nem történik.

A www.levente2.hu weboldal üzemeltetője (adatait lásd jobbra): Skylight Creative EC.

  • Üzemeltető neve: Skylight Creative EC.
  • Székhely és levelezési cím: 1034 Budapest, Zápor u. 44-46.
  • Ügyvezető igazgató: Fábián András
  • Cégjegyzékszám: 01-11-004701
  • Nyilvántartást vezető cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
  • Statisztikai számjel: 24888103-7420-213-01
  • Adószám: 24888103-2-41
  • E-mail: info@levente2.hu
  • Telefon: +36 70 502 4849

2 Statisztikák gyűjtése

A www.levente2.hu oldalon – a weboldal WordPress alapú informatikai keretrendszeréhez fejlesztett – statisztikai bővítmények (alkalmazások) segítségével monitorozzuk a látogatók weboldalon kifejtett tevékenységét. Az erre használt bővítmények a kinyert statisztikákat harmadik félnek nem (még a bővítmény fejlesztőjének sem) továbbítják, ezekhez az információkhoz kizárólag a weboldal üzemeltetője fér hozzá, és kizárólag saját működésének elemzésére használja fel és harmadik félnek nem adja át. A weboldal forgalmának megfigyelése során a kövekező információkhoz jutunk hozzá:

A weboldal látogatóiról IP címükön kívül semmilyen adathoz nem jutunk. Statisztikai alkalmazásunk csak annyit mutat meg, hogy az adott IP-címmel rendelkező anonim látogató mikor (dátum és idő), milyen weboldalakat látogatott meg. A látogatók IP-címét nem használjuk fel semmilyen online marketing tevékenységre, személyre szabott reklámok célbajuttatására vagy a látogató online követésére.

3 Sütik kezelése

4 Domain- és tárhelyszolgáltatónk

A www.levente2.hu weboldal domain- és tárhelyszolgáltatója a mobilx Cloud, mely biztosítja a weboldal működéséhez szükséges szervert, de mint adatfeldolgozó nem működik közre, hiszen a weboldalon nem kezelünk adatokat.

Cégnév: MBLX Cloud Kft.
Honlap: https://www.mobilxcloud.hu/
E-mail: cloud@mobilx.hu
Adatvédelmi nyilatkozata: https://www.mobilxcloud.hu/adatvedelmi-nyilatkozat

Az Adatvédelmi tájékoztatót legutóbb 2018. július 8-án frissítettük.