Elkezdtük szétszerelni a HA-LEB-et. Ezzel párhuzamosan hatan készítjük a Levente II. szerkezeti és gyártási rajzait. Tavaszig itt lesz a gép Atkáron, és kell is ez az idő, mert még rengeteg dolgunk van.

Laci csinálja a teherviselő erőbevezetések, vasaltok, a futómű, a kormánymozgatás rajzait. Kócos a törzsrács rajzának komplett kivitelezését vállalta. Pettenkoffer Sanyi az irányfelületeket és a szárny szerkezetét rajzolja. Nagy Albert, Berci bácsi is besegít, ő a tűzfalakkal és a pedálokkal foglalkozik. Jómagam, Luzsinszki Gergővel a szárny külső geometriájának lemérésén és modellezésén dolgozunk, ami összekapcsolódik Sanyi munkájával. Nekem jutott még az eddig felsoroltakon kívül a gép különböző részeinek, rendszereinek megrajzolása: üzemanyagrendszer, kabin- és burkolatelemek, gáz-, keverék-, tűzcsapmozgatás, alaktartó borítások stb. rajzolása.

Míg a többiek hagyományosan kézirajzokat készítenek, Kócos és én rögtön 3d-ben, számítógépen modellezzük meg a leméretezett alkatrészeket és összeállításokat.